Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A HÚSEVŐK LEXIKONJA - A CIGÁNYPECSENYÉK 1

2017.03.23

A HÚSEVŐK LEXIKONJA

Cigánypecsenye 1.
Hozzávalók:
4 szelet sertéscomb, fokhagymakrém, 5 dkg vaj, pirospaprika, só.

Elkészítése:
A besózott hússzeleteket sütés előtt fél óráig a következő páclében érleld: 1 evőkanál fokhagymakrémet eressz fel 2,5 dl vízzel és öntsd a húsokra. Fél óra múlva vedd ki a húst, csepegtesd le, és tedd a grillrácsra. Az olvasztott vajban keverd el a pirospaprikát, és azzal kenegesd.
Ha jó parazsad van, vagy ha elég meleg a sütő, 10-15 perc alatt kész is lesz!

Cigánypecsenye 2.
Elkészítése:
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, és fokhagymával jól bedörzsöljük. Olajjal megkenjük, és serpenyőben puhára sütjük. Tálaláskor pirospaprikával meghintjük.
Vegyes csalamádé köretet adunk mellé.

FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!

 

Forrás:
A HÚSEVŐK LEXIKONJA - A CIGÁNYPECSENYÉK
Szerző:
 
Szerkesztette és Illusztrálta
 
 
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.