Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TOJÁSMÁRTÁSOK 4.

2020.04.12

A MÁRTÁSOK KÖNYVE

Tojásmártás 01.
Hozzávalók:
1 adag tartármártás kemény tojásból, a kemény tojások fehérje, + 3 db kemény tojás, késhegynyi curry.

Elkészítése:
A tartármártásba belekeverjük az apróra vágott tojásokat, és a curryvel ízesítjük.

Tojásmártás 02.
Hozzávalók:
30 dkg alapmártás, 1 tojás, 1 kis fej vöröshagyma, ízlés szerint só, és törött fekete bors, 1 mokkáskanál curry

Elkészítése:
A tojást keményre főzöm, majd nagyon apró kockákra vagdalva adom a mártásba a megtisztított és finomra metélt vöröshagymával meg a fűszerekkel együtt.

Tojásmártás 03.
Elkészítése:
Az alapmártásba belekeverünk 1 kis fej vöröshagymát és 1 keményre főtt tojást, amit nagyon finomra aprítottunk.
Sóval, borssal ízesítjük, és kevés curryport, is szórunk bele.

 
Forrás:
MÁRTÁS LEXIKON - TOJÁSOS MÁRTÁSOK
Szerző:
 
Szerkesztette és Illusztrálta
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.