Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A SZERKESZTŐ OLDALA

2020.03.21

A SZERKESZTŐ OLDALA

Kedves Olvasóim!
Kedves Barátaim!

Ismét - bár - szomorú mérföldkövet ért el az Új Gastrovatmagazin és annak szerkesztősége.
Mint azt a korábbiakból már ismert előttetek, szerzőtársaim közül, először Klement András - alias Klemi - ment el az égi konyhák tűzhelyei mellé, 2019-ben Barna Aladár barátom követte ezúton, és most a magazin igazi reklámarca - aki maga is imádott főzni, sütni, nem is akárhogyan - követte szerzőtársaimat.

Jelen írásommal, egy olyan barátomtól veszek búcsút, akit személyesen is jól ismertem, aki az eltelt évek során mosolyát, az élet, a gasztronómia igazi élvezetét igyekezett a magazin honlapján és a FACEBOOK felületén számtalan csoportban eljuttatni olvasóink számára.

A tegnapi naptól kezdve nincs többé! - az élők sorában, csak onnan fentről üzen sejtelmes mosolyával, melyet csak tőle kaptam - inspirációként, s tán néktek is- , hogy az ajánlott recept tényleg olyan, ahogyan azt ő is elkészítené, tálalná elétek.

Az, hogy az elkövetkezendőkben mennyire, és egyáltalán üdvözölhetjük, láthatjuk őt honlapunk e még,- magazinunk, rovatainak - címlapjain, most megmondani nem tudom.

Én, - mint a magazin - "utolsó mohikánja" a még életben lévő szerkesztője szeretném, ha emlékét e módon továbbra is ápolhatnánk, megőrízhetnénk, azonban ennek eldöntése családjának jogköre.

Az élet ugyan meg nem állhat azonban, és mint a magazin szerkesztőségének utolsó - még - életben maradt tagjaként, fordulhatok kéréssel hozzátok. 

Adjatok nekem kis időt, hogy eme veszteséget valamelyest feldolgozva, az elhunyt barátom - szerzőtársam közvetlen hozzátartozóival való egyeztetést követően néhány napon - bár inkább néhány héten - belül, a már megkedvelt portré ismét a rovatok élére kerülve, megtartsa emlékezetébe barátunk Ruzsics István emlékét, portréjával örök időkre, folytathassam a már eltávozott barátaimmal kötött egyezségemet, míg egy "felettes hatalom" másként nem határoz.

Csupán egy kérésem van feléd Pistikém! -ha majd eljő az én időm is, szoríts magad mellett helyett az "Égi morzsapartijaink" asztalánál.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.