Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ITALOK LEXIKONJA - APERITIF ITALOK 1.

2017.01.28

AZ ITALOK LEXIKONJA

Aperitifek
Alaska Cocktail

Dr. Oetker Koktélok és kevert italok
Hozzávalók:
2 öntet Orange Bitter, 4 cl Gordon's Dry Gin, 1 cl sárga Chartreuse.

Elkészítése:
Néhány jégkockát keverőpohárba teszünk, az Orange Bittert, gint és Chartreuset hozzáadjuk, elkeverjük és koktélos pohárba szűrjük.

Appetizer Cocktail
Dr. Oetker Koktélok és kevert italok
Hozzávalók:
2 öntet Angostura, 2 cl narancslé, 2 cl Gordon's Dry Gin, 2 cl piros vermut.

Elkészítése:
Néhány jégkockát shakerbe teszünk, az Angosturát, narancslevet, gint és vermutot hozzáadjuk, összerázzuk és lehűtött koktélos pohárba szűrjük.

Bacardi Martini
Hozzávalők:
Dr. Oetker Koktélok és kevert italok
3 cl Bacardi Rum Light-Dry, 2 cl száraz vermut, 1 zöld olajbogyó

Elkészítése:
Néhány jégkockát keverőpohárba teszünk, a rumot és vermutot hozzáadjuk, elkeverjük és koktélos pohárba szűrjük. Az olajbogyót beletesszük.

Folytatjuk!

 

doksi
Forrás:
AZ ITALOK LEXIKONJA
Szerkesztette és Illusztrálta


 
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.