Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ITALOK LEXIKONJA - APERITIF ITALOK 2.

2017.01.31

AZ ITALOK LEXIKONJA

Aperitifek
Bobby Burns

Dr. Oetker Koktélok és kevert italok
2 öntet Bénédictine, 1 cl piros vermut, 1 cl száraz vermut, 4 cl Johnnie Walker Red Label Scotch Whisky, kevés citromhéj. Néhány jégkockát keverőpohárba teszünk, a Bénédictinet, vermutot és whiskyt hozzáadjuk, megkeverjük és koktélospohárba szűrjük.
Citromhéjjal permetezzük.

Campari Angelo
Dr. Oetker Koktélok és kevert italok
3 cl Campari, 2 cl ananászlé, 2 cl narancslé, 1 cl száraz vermut, 1 koktélcseresznye.Néhány jégkockát a shakerbe teszünk, a Camparit, ananászlevet, narancslevet és vermutot hozzáadjuk, jól összerázzuk és jól lehűtött kis koktélos pohárba szűrjük.
A koktélcseresznyét a pohárba tesszük.

Campari Shakerato
Dr. Oetker Koktélok és kevert italok
5 cl Campari, 3 jégkocka.A Camparit és jégkockákat shakerbe tesszük, jól összerázzuk, lehűtött poharakba szűrjük, azonnal felszolgáljuk.
Megjegyzés:
az erős rázás következtében a pohárban mutatós habkorona keletkezik.

Folytatjuk!

 

doksi
Forrás:
AZ ITALOK LEXIKONJA
Szerkesztette és Illusztrálta
 
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.