Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ITALOK LEXIKONJA - ALKOHOLLAL KEVERT ITALOK 1.

2017.05.15

AZ ITALOK LEXIKONJA

Alkoholos kevert italok I.
Epercrusta

Hozzávalók:
5 cl édes vermut, 3 cl eperszörp, 1 cl citromlé, 1 kávéskanál cukor, 8 cl fehérbor.

Elkészítése:
Közepes nagyságú koktélpoharat 1/4 részéig egészen apróra tört jéggel töltünk, a hozzávalókat keverőpohárban elegyítve a pohárba öntjük.
A pohár szélét díszíthetjük cukorkarimával.

Stark
Hozzávalók:
1 dl cseresznye- vagy meggylé, 1 dl pezsgő.

Elkészítése:
Pezsgőspohárba 1 nagy kocka jégre öntjük a hozzávalókat.

Cserkész
Hozzávalók:
1 üveg szederlé, 5 cl vodka vagy gin.

Elkészítése:
Hosszú pohárba, 1 kocka jégre öntjük a hozzávalókat.

Forrás:
AZ ITALOK LEXIKONJA
Szerző:
 
Szerkesztette és Illusztrálta
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.