Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BEFŐZŐK LEXIKONJA

Cikkek

BEFŐZŐK LEXIKONJA - A BODZA

2016.06.03

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: BEFŐZŐK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

BEFŐZŐK LEXIKONJA - A KARALÁBÉ ÉS A KARFIOL

2016.06.01

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: BEFŐZŐK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

BEFŐZŐK LEXIKONJA - A ZÖLDBORSÓ

2016.05.31

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: BEFŐZŐK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

BEFŐZŐK LEXIKONJA - A CUKKINI

2016.05.29

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: BEFŐZŐK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

BEFŐZŐK LEXIKONJA - AZ EPER 3.

2016.05.27

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: BEFŐZŐK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

BEFŐZŐK LEXIKONJA - AZ EPER 2.

2016.05.26

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: BEFŐZŐK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

BEFŐZŐK LEXIKONJA - AZ EPER 1.

2016.05.25

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: BEFŐZŐK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

BEFŐZŐK LEXIKONJA - Néhány ötlet, akik most főznek be először

2016.05.25

Befőzési tanácsok
Nem tudhatom, hogy mennyi mindent szoktál eltenni télire, keveset, vagy sokat, nem ismerem a módszereidet sem, ezért döntöttem úgy, hogy megosztom veled sokéves tapasztalatomat. Hogy aztán mennyit fogadsz meg ezekből, az már nem az én dolgom. Nem szeretném, ha ezek a tapasztalatok a feledés homályába merülnének, ezért aztán egy az egyben ideírom mindazt, amit a magam részéről fontosnak tartok a befőzéseknél.
Megjegyzem, bár ezek általános tanácsok, ha más recepteket használsz, remélhetőleg akkor is hasznát veszed.
A most következő szövegrészek Zömmel a Drótpostagalamb Recepttára – Eltevések-befőzések c. recept-gyűjteményemből származnak.

 

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: BEFŐZŐK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

« előző

1 | 2 | 3 | 4