Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FRISSENSÜLTEK 7.

2017.04.24

FRISSENSÜLTEK

ALFÖLDI BATYU
Elkészítése:
Sertéshússzeleteket jól kiverünk, sózunk és borsozunk. Gyulai kolbászt és csemegeuborkát karikára, főtt tojást negyedbe vágunk.
A szelet húsok közepére tesszük őket, majd az egészet batyu alakúra formázzuk, fogpiszkálóval összetűzzük, és forró zsírban hirtelen átsütjük.

 

BADACSONYI SERTÉSKOCKÁK
Elkészítése:
40 dkg sertéscombot kockára vágunk és 5 dkg vajon átsütünk. Sóval, törött borssal, 2-3 szem finomra vágott szegfűszeggel Ízesítjük és felöntjük másfél dl fehérborral.
Hozzáadunk 20 dkg kockára vágott paradicsomot és átforraljuk.

Forrás:
FRISSENSÜLTEK
Szerző:
 
Szerkesztette és Illusztrálta

  
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.