Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HALAK LEXIKONJA

Cikkek

HALAK LEXIKONJA - HALKOCSONYÁK 2.

2016.10.04

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HALAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HALAK LEXIKONJA - A HALKOCSONYÁK 1.

2016.09.29

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HALAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HALAK LEXIKONJA - RECEPTEK PISZTRÁNGRA 3.

2016.09.28

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HALAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HALAK LEXIKONJA - RECEPTEK TENGERI HALAKRA 15.

2016.09.26

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HALAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HALAK LEXIKONJA - RECEPTEK PISZTRÁNGRA 2

2016.09.14

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HALAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HALAK LEXIKONJA - RECEPTEK TENGERI HALAKRA 13.

2016.09.08

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HALAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HALAK LEXIKONJA - RECEPTEK PISZTRÁNGRA 1.

2016.09.01

A PISZTRÁNG
A pisztráng elkészítésének titkai

A franciák azt állítják magukról, hogy ők rendelkeznek a világ legjobb ízű pisztrángjaival - s egyedül ők értenek ahhoz, hogy kell a halat úgy megsütni-főzni, hogy minden kiváló tulajdonsága érvényesüljön. Két francia író gondolatait és receptjeit idézem e tárgyban: az egyik Jean Giono, akinek Provance-i környezetben játszódó regényeit a magyar közönség is ismeri, másik az ugyancsak jeles író, Gaston Thierry:

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HALAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HALAK LEXIKONJA - RECEPTEK TENGERI HALAKRA 12.

2016.08.30

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HALAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HALAK LEXIKONJA - RECEPTEK TENGERI HALAK 11.

2016.08.26

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HALAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HALAK LEXIKONJA - RECEPTEK TENGERI HALAKRA 10.

2016.08.23

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HALAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »