HIDEGTÁLAK LEXIKONJA
Menüpontok
GÖRÖGSALÁTÁK
Cikkek: 3
GYÜMÖLCSSALÁTÁK
Cikkek: 1
NARANCSSALÁTÁK - HIDEGTÁLAKRA
Cikkek: 3
HALSALÁTÁK HIDEGTÁLRA
Cikkek: 2
BURGONYASALÁTÁK
Cikkek: 4
VAJKRÉMEK, SAJTKRÉMEK, KENŐKÉK
Cikkek: 1
KÖRÖZÖTTEK ÉS RECEPTJEI
Cikkek: 3
HÚSSALÁTÁK - HIDEGTÁLAKRA
Cikkek: 1
GOMBASALÁTÁK, HIDEGTÁLAKRA
Cikkek: 2
TÉSZTASALÁTÁK, HIDEGTÁLAKRA
Cikkek: 1
NÉMET SALÁTÁK, HIDEGTÁLAKRA
Cikkek: 6
OROSZ SALÁTÁK HIDEGTÁLAKRA
Cikkek: 7
PADLIZSÁNSALÁTÁK, HIDEGTÁLAKRA
Cikkek: 6
A SAJTTEKERCSEK
Cikkek: 4
Cikkek
HIDEGTÁLAK LEXIKONJA - A CIPÓBAN SÜLTEK
2016.07.13
A hidegkonyhai készítmények különböző konyhatechnológiai műveletekkel (sütés, főzés, párolás, hűtés stb…) ízlésesen, igényesen elkészített termékek. A készítésük nagy szakértelmet igényel, a hidegkonyhai szakácsok magas színvonalon folytatják mesterségüket. Ezek a termékek hidegen fogyaszthatóak. Jellemzőjük: gyorsan romlanak, ezért különös odafigyelést igényelnek a bolti árukezelés során.
