Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HIDEGTÁLAK LEXIKONJA

Menüpontok

Cikkek

HIDEGTÁLAK LEXIKONJA - A TÉSZTASALÁTÁK 2.

2016.10.23

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HIDEGTÁLAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HIDEGTÁLAK LEXIKONJA - A TÉSZTASALÁTÁK 1.

2016.10.07

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HIDEGTÁLAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HIDEGTÁLAK LEXIKONJA - A MARHANYELV ÉS SOK MÁS 4.

2016.08.18

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HIDEGTÁLAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HIDEGTÁLAK LEXIKONJA - MARHANYELV ÉS SOK MÁS 3.

2016.08.16

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HIDEGTÁLAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HIDEGTÁLAK LEXIKONJA - A MARHANYELV ÉS SOK MÁS 2.

2016.08.05

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HIDEGTÁLAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HIDEGTÁLAK LEXIKONJA - A MARHANYELV ÉS SOK MÁS 1

2016.07.30

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HIDEGTÁLAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HIDEGTÁLAK LEXIKONJA - KENYÉRBEN SÜLTEK

2016.07.14

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HIDEGTÁLAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0

HIDEGTÁLAK LEXIKONJA - A CIPÓBAN SÜLTEK

2016.07.13

A hidegkonyhai készítmények különböző konyhatechnológiai műveletekkel (sütés, főzés, párolás, hűtés stb…) ízlésesen, igényesen elkészített termékek. A készítésük nagy szakértelmet igényel, a hidegkonyhai szakácsok magas színvonalon folytatják mesterségüket. Ezek a termékek hidegen fogyaszthatóak. Jellemzőjük: gyorsan romlanak, ezért különös odafigyelést igényelnek a bolti árukezelés során.

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: HIDEGTÁLAK LEXIKONJA | Hozzászólások: 0