HÍRESSÉGEK FŐZTÉK - HÍRES ÉTELEK
Cikkek
HÍRESSÉGEK FŐZTÉK 1 - ADOLPHE DUGLÉRÉ
2016.05.06
Köztudott dolog, hogy a gasztronómia a világ minden területén hódított és hódítani fog ezután is. Mi sem bizonyítja jobban állításomat, mint eme új rovat elindítása, mely - mint azt a kedves olvasó megtapasztalhatja a későbbiek során - lesz olyan része a sorozatnak, mely csak néhány, vagy éppen csupán egyetlen ételremek receptjét fogja tartalmazni. Azonban egy dologban biztosak lehetünk, hogy mind az alkotók, mind pedig receptjeik a gasztronómia széles skáláját bővítették, tették műfajukban egyébként híres alkotójukat, s tettek bennünket is gazdagabbá, mert arról győznek meg receptjeik, hogy a konyhában is derekasan helyt álltak és ami a legfontosabb, kreációik egytől - egyig időtállóakká váltak.
E rovat indítását könnyen megtehetem, hiszen az itt megjelenő receptek döntő többségét, jó barátom, Klement András - aki tavaly itt hagyott bennünket - szedte, szorgosan kötetbe..
Ezzel az összeállítással is rá emlékezünk
