Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KÖRETEK - ZÖLD KÖRETEK 3.

2017.05.29

KÖRETEK

Csirág vajas morzsával
A csirág vagy spárga, sós cukros vízben, adagokban összekötve megfőzzük. Lapáttal kiemelve a vizet lecsorgatjuk, és tálra rendezzük. A fej felőli részét vajas morzsába mártjuk, vagy az egészet belehempergetjük, forrón kínáljuk.
A vajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a morzsát, és nagy lángon habzásig hevítve pirítjuk, míg piros lesz.
Sóval és szerecsendióval ízesítjük

Dalmát paprika
Két evőkanál olajon üvegesre párolunk két nagy fej, kockára vágott vöröshagymát, hozzáadunk 6 szép nagy, húsos zöldpaprikát kicsumázva és kockára vágva, megsózzuk, megborsozzuk. és kevés száraz borral. fedő alatt puhára pároljuk.
Kitűnő fogyókúrás nyári körete bármilyen pecsenyének, sült halnak.

FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!
Forrás:
KÖRETEK - ZÖLD KÖRETEK
Szerző:
Szerkesztette és Illusztrálta
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.