Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PIZZA LEXIKON 11.

2016.12.29

PIZZA LEXIKON

46. Csontvelős pizza
A mártást a tésztára terítjük, 20 dkg marhacsontból kifejtett csontvelőt húslevesben megfőzzük, lehűtjük, és vékony szeletekre vágjuk, a csontvelőt rátesszük, és 10 dkg parmezán sajttal megszórjuk, és sütőben megsütjük.

47. Borjúvesés pizza
A mártást a tésztára terítjük, 20 dkg borjúvesét vékony szeletekre vágjuk. Egy kis fej hagymát kevés olajban megpárolunk. A vesét rádobjuk, és megpirítjuk. Sóval, borssal, bazsalikommal és zúzott fokhagymával ízesítjük. 5 dkg apró kockára vágott paradicsomot adunk hozzá, és készre pároljuk. A ragut a tésztára terítjük. 10 dkg reszelt zalai füstölt sajttal megszórjuk, és sütőben megsütjük.

48. Csirkemájas pizza
20 dkg csirkemájat apró kockákra vágunk, és kevés felhevített olajban megpirítjuk. A mártást felforraljuk, a májat hozzáadjuk, szurokfűvel ízesítjük, 10 dkg zalai füstölt sajttal megszórjuk, és sütőben megsütjük.

49. Borjúmájas pizza
20 dkg borjúmájat lekaparunk, és kevés felhevített olajban megpirítjuk. A mártást felforraljuk, a májat leszűrve hozzáadjuk, bazsalikommal, rozmaringgal, zúzott fokhagymával ízesítjük. 10 dkg zalai füstölt sajttal megszórjuk, és sütőben megsütjük.

50. Füstölt húsos pizza
A mártást a tésztára terítjük, 20 dkg füstölt főtt combot metéltre vágunk, a combot rászórjuk, és kevés bazsalikommal ízesítjük. 10 dkg reszelt parmezán sajttal megszórjuk, és sütőben megsütjük.

FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!

 

 

 

Forrás:
PIZZA LEXIKON
Szerző:
 
Szerkesztette és Illusztrálta
 
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.