Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PIZZA LEXIKON 13.

2017.02.19

PIZZA LEXIKON

54. Sonkás - sajtos pizza
Elkészítése:
A mártást a tésztára terítjük, 10 dkg metéltre vágott gépsonkát és 15 dkg nyers, szeletelt gombát teszünk rá. 10 dkg reszelt parmezán sajttal megszórjuk, és sütőben megsütjük.

55. Zöldséges pizza
Elkészítése:
A mártást a tésztára terítjük, 5 dkg főtt ceruzababot, 5 dkg főtt morzsolt kukoricát, 5 dkg rózsáira szedett főtt karfiolt, 5 dkg nyers szeletelt gombát teszünk rá. 10 dkg zalai füstölt sajttal megszórjuk, és sütőben megsütjük.

56. Ananászos - sonkás pizza
Elkészítése:
A mártás felét a tésztára terítjük, 10 dkg kockára vágott ananászt és 10 dkg metéltre vágott sonkát teszünk rá. 10 dkg reszelt mozzarella sajttal megszórjuk, és sütőben pirosra sütjük.

FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!
Forrás:
PIZZA LEXIKON
Szerző:
Szerkesztette és Illusztrálta
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.