Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PIZZA LEXIKON 14.

2017.04.01

PIZZA LEXIKON

57. Ananászos - kagylós pizza
A mártást a tésztára terítjük, 1 doboz kagylót és 15 dkg ananászt a tésztára teszünk.
10 dkg reszelt parmezán sajttal megszórjuk, és sütőben megsütjük.

58. Paradicsomos - gombás pizza
A mártást a tésztára terítjük, 20 dkg nyers gomb t vékony szeletekre vágunk, és a tésztára terítünk. Az egészet vékony szeletekre vágott paradicsommal betakarjuk, bazsalikommal ízesítjük.
10 dkg reszelt parmezán sajttal megszórjuk, és sütőben megsütjük.

FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!

 

 

 

Forrás:
PIZZA LEXIKON
Szerző:
 
Szerkesztette és Illusztrálta
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.