Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PIZZA LEXIKON 17

2018.08.15

PIZZA LEXIKON

63. Paradicsomos - olajbogyós pizza
A mártást a tésztára terítjük, 5 dkg vékony szeletekre vágott olajbogyót teszünk rá, vékonyra szeletelt paradicsom karikákkal beborítjuk, rozmaringgal ízesítjük. 10 dkg zalai füstölt sajttal megszórjuk, és sütőben megsütjük.

64. Paradicsomos - hagymás pizza
A mártást a tésztára terítjük, 20 dkg vékony karikára vágott vöröshagymát egy kevés olajban üvegesre párolunk, sóval, kevés őrölt feketeborssal és - lehetőleg friss - bazsalikommal ízesítjük. A hagymát a tésztára terítjük, és vékonyra vágott paradicsom karikákkal betakarjuk. 10 dkg reszelt parmezán sajttal betakarjuk. Sütőben megsütjük.

65. Paradicsomos - mortadellás pizza
A mártást a tésztára terítjük, 20 dkg metéltre vágott mortadellát teszünk rá. Vékonyra vágott paradicsom karikákkal beborítjuk, borssal és bazsalikommal ízesítjük. 10 dkg reszelt parmezán sajttal betakarjuk, és sütőben megsütjük.

FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!

 

 

 

 

Forrás:
PIZZA LEXIKON
Szerző:
 
Szerkesztette és Illusztrálta


 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.