Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SALÁTA LEXIKON - BURGONYASALÁTÁK 4.

2019.01.15

SALÁTA LEXIKON

Burgonyás Aioli
Hozzávalók:
1 kg burgonya, 1 adag Aioli mártás, só

Elkészítése:
A burgonyát megtisztítjuk, és karikára vágva, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, és még melegen összekeverjük az Aioli mártással.
Melegen kínáljuk.

Burgonyás hússaláta
Hozzávalók 4 személyre:
20 dkg burgonya, 20 dkg főtt marhahús, 2 kemény tojás, 3 kovászos uborka, 5 dkg konzerv zöldborsó, 1 dl majonéz, só, törött fekete bors, ízlés szerint.

Elkészítése:
A héjában főtt burgonyát, a főtt húst, a kemény tojást és a kovászos uborkát kockára vágjuk, hozzáadjuk a zöldborsót, összekeverjük, és törött fekete borssal ízesített majonézzel elkeverjük.
A saláta tetejét megszórjuk apróra vágott zöldpetrezselyemmel.

Forrás:
SALÁTA LEXIKON - SALÁTÁK BURGONYÁBÓL
Szerző:
 
Szerkesztette és Illusztrálta
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.