Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SALÁTA LEXIKON - A SÁRGARÉPASALÁTÁK 6.

2017.05.14

SALÁTA LEXIKON

OLÍVÁS SÁRGARÉPA SALÁTA
Hozzávalók:
sárgarépa 150 g, olívaolaj 4 g, petrezselyemzöld. só

Elkészítése:
A tisztított sárgarépát szálasra reszeljük, sózzuk, és szűz olívaolajjal megpermetezzük, majd petrezselyem zölddel díszítve hidegen tálaljuk.

PIKÁNS SALÁTA
Hozzávalók:
30 dkg sárgarépa, 20 dkg zeller, 1 nagyobb savanykás alma, 2 dl joghurt, 5-10 dkg darált dió

Elkészítése:
A hozzávalókat előzőleg megtisztítjuk és lereszeljük. Joghurttal leöntjük. Összekeverjük, és kb. 15 percig lefedve állni hagyjuk.
Üvegtálon tálaljuk, és tetszés szerint néhány kanál dióval díszítjük.

Forrás:
SALÁTÁK SÁRGARÉPÁVAL
Szerző:
Szerkesztette és Illusztrálta
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.