Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SÜTEMÉNYEK LEXIKONJA - ALMÁS PITÉK 4.

2017.04.06

SÜTEMÉNYEK LEXIKONJA

ALMÁS PITE ÁGI MÓDRA 01.
Elkészítése:
25 dkg liszt, 12 dkg margarin, 6 dkg cukor, só, 2 dkg élesztő, 2 dl tejben megkeleszteni és összekeverni. Almával megtölteni és sütni.

ALMÁS PITE ÁGI MÓDRA 02.
Elkészítése:
60 dkg liszt, 25 dkg margarin, 10 dkg cukor, 1 kk. sütőpor, 2 tojás (az egyik sárgájával kenjük a tetejét), tejföl annyi, hogy jól gyúrható legyen.

 

ALMÁS PITE JÁNOSINÉ MÓDRA
Elkészítése:
3 kg vaj, 2 kg liszt, 3 tojás sárgája, 2 evőkanál tejföl, sok vanília, 2 dkg élesztő. Nem nagyon sűrűre eldolgozva, vékonyra nyújtva, almával töltve, mandulával megszórva. .

 

FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!

 

 

Forrás:
SÜTEMÉNYEK LEXIKONJA - A PITÉK
Szerző:
 
Szerkesztette és Illusztrálta
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.