Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ZSUZSANNA SÜTEMÉNYES ROVATA

Cikkek

ZSUZSANNA SÜTEMÉNYES ROVATA - A FÁNK

2018.01.23

Rendhagyó módon, közeledvén a farsanghoz, ezúttal Olaszországba, a Velencei karneválba invitálom olvasóinkat, már csak azért is, mert a magazinban - tavaly ilyenkor a magyar farsangról szólt az összeállítás. Élve a szerkesztői szabadsággal, úgy gondolom, nem követek oly nagy bűnt, ha kitekintünk egy másik európai ország farsangi szokásaira, és mindezt tetézzük a "Sütemény rovat" szerkesztőjének újabb receptjének közreadásával, melyet az alábbiakban - a velencei kirándulás után olvashattok...

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: ZSUZSANNA SÜTEMÉNYES ROVATA | Hozzászólások: 0

ZSUZSANNA SÜTEMÉNYES ROVATA - AZ ISLER

2017.12.17

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: ZSUZSANNA SÜTEMÉNYES ROVATA | Hozzászólások: 0

ZSUZSANNA SÜTEMÉNYES ROVATA - ZSUZSA SÜTÖDE

2017.12.14

Bizony régen jelentkeztem a magazinnal, most azonban jó okom van rá, hogy ezt megtehessem.
A magazint, annak sütemény rovatának szerkesztését, immár nem csak én, hanem Zsuzsanna fogja ezentúl szerkeszteni, frissíteni.
Ugyan mit is mondhatnék el róla?
Tán azt, hogy látva süteményeit, és ahogyan szól "róluk", az őt hallgatókban olyan érzés alakul ki a hallottak alapján, mintha saját testéből szakítana ki egy - egy süteményt, mely joggal mondom, mindegyik mestermű a javából.
De nem szaporítom tovább a szót, hanem átadom neki szót, csupán arra kérek minden egyes látogatót, hogy olyan szeretettel fogadja Zsuzsannát és produkcióit, amilyen szeretettel ő készíti és teszi közkinccsé receptjeit.

Ami, lévén, mindjárt karácsony - s ha karácsony, ugye a bejgli - főként, ha még márványos is - nem hiányozhat egyetlen ünnepi asztalról sem.
Azt gondolom, bemutatkozásnak ez igazán jó kezdés.

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: ZSUZSANNA SÜTEMÉNYES ROVATA | Hozzászólások: 0